Вхiд на сайт
Авторизацiя

Скоро Україна зможе сама виготовляти електромобілі: що про це відомо

Скоро Україна зможе сама виготовляти електромобілі: що про це відомо

Невдовзі Україна самостійно зможе збирати й виготовляти електромобілі. Зараз же їх замовляють з-за кордону.

Таку думку висловив радник віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Олексій Рябчин в ефірі телеканалу "Дом". Він переконаний, що це може відбутися найближчим часом.

Я абсолютно впевнений, що ми можемо частково, з компонентів, збирати електромобілі в Україні, створювати тут робочі місця. Не виключаю, що можемо виробляти їх повністю, – наголосив Рябчин.

Зазвичай, Україна замовляла вживані електроавтомобілі з Європи або Америки. Радник віцепрем'єра також зазначив, що в Україні досить розвинена автомобільна промисловість. Тому є реальна можливість збирати машини. Це також принесе 2 позитивні аспекти, зокрема:

вони будуть дешевшими, аніж якщо замовляти;
це дозволить створити додаткові робочі місця та завантажить наші промислові підприємства.

Довідка. Зараз, за словами Рябчина, в Україні вже є понад 30 тисяч електромобілів.

Чому українці почали масово купувати електроавтомобілі?
Як пояснив Рябчин, до масових покупок електромобілів українців спонукає безмитне ввезення екотранспорту в країну. Такий висновок він зробив, бо "графік продажів злетів просто в рази".

"А найприємніше, що статистика продажу електромобілів з США в Україну зросла, і навіть ціна підвищилася на тисячу доларів, тому що українці масово почали купувати електромобілі", – підсумував Рябчин.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: