Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді експерти поділились думками стосовно перебігу передвиборчої кампанії на Закарпатті (ВІДЕО)

В Ужгороді експерти поділились думками стосовно перебігу передвиборчої кампанії на Закарпатті (ВІДЕО)
Без розуміння повноважень та в очікуванні підкупу, на думку політологів, проходить передвиборча кампанія на Закарпатті.

Виборча кампанія-2020 добігає кінця вже за тиждень, тож чи здійснилися експертні прогнози і які висновки можна зробити з перебігу кампанії на Закарпатті. Мляво та не яскраво у порівнянні із сусідніми областями, саме так описують перебіг передвиборчих процесів у краї політологи та політичні оглядачі. За словами фахівців, очікується низька явка виборців через низку факторів.

Від комітету виборців на дільницях прогнозують до 20 спостерігачів. Нових обличь, за словами експертів, зокрема у облраді, буде чи не 50 відсотків. Також фахівці наголошують і на тому, що досі зберігається тенденція нерозуміння своїх повноважень кандидатами.

Також експерти зачепили моменти ракурсів мотивації виборців від кандидатів та того, чи спрацює нове виборче законодавство. Нагадаємо, місцеві вибори в Україні відбудуться вже 25-го жовтня.

Більше у відео від Uzh Inform:


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: