Вхiд на сайт
Авторизацiя

В ООН розповіли, скільки коштуватимуть світу зміни клімату

В ООН розповіли, скільки коштуватимуть світу зміни клімату
Експерти вважають, що до 2030 року кількість стихійних катаклізмів може збільшитися майже на 50%

До 2030 року зміни клімату коштуватимуть світу близько 20 млрд доларів щорічно, повідомила прес-служба Організації Об'єднаних Націй.

"За останні 50 років більш як 11 тис. стихійних лих стосувалися небезпек, пов'язаних із погодою, кліматом і водою, в результаті чого 2 млн людей загинуло, а економічний збиток становив 3,6 трлн доларів. Згідно з новим міжвідомчим звітом, у той час, як середня кількість смертей від кожного лиха знизилася на третину за цей період, кількість зареєстрованих лих збільшилася вп'ятеро, а економічні втрати – в сім разів", – ідеться у звіті ООН.

Зазначається, що у 2018 році близько 108 млн осіб потребували допомоги через катаклізми. Експерти вважають, що до 2030 року ця кількість може збільшитися майже на 50% за витрат близько 20 млрд доларів на рік.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: