Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві поліцейські затримали збувача наркотиків

У Мукачеві поліцейські затримали збувача наркотиків
Поліцейські Мукачівського відділу задокументували злочинну діяльність 25 – річного місцевого жителя, який займався продажем наркотиків. Чоловіка затримали до ізолятора тимчасового тримання, йому загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Сьогодні, 15 жовтня, відповідно до санкції суду працівники Мукачівського відділу поліції, за участі працівників роти поліції особливого призначення, провели обшук за місцем проживання фігуранта кримінального провадження.

Під час слідчих дій з автомобіля 25-річного мукачівця, який був припаркований на території дворогосподарства, слідчі вилучили 11 зіп-пакетів з наркотичною речовиною, ймовірно, марихуаною. «Товар» вже був розфасований і готовий до подальшого збуту.

Наразі зловмисника затримали відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України та після проведення необхідних слідчих дій помістять до ізолятора тимчасового тримання.

Вилучену заборонену речовину слідчі скерували на експертне дослідження.

Дії мукачівця у поліції кваліфікували за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Розслідування у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Мукачеві поліцейські затримали збувача наркотиків

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: