Вхiд на сайт
Авторизацiя

Останні теплі дні: синоптик прогнозує різке похолодання

Останні теплі дні: синоптик прогнозує різке похолодання
Завтра, 15 жовтня, Україна значною частиною належатиме впливу антициклону, тобто переважатиме суха погода

У четвер, 15 жовтня, в Україні залишатиметься тепла та суха погода. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко у Facebook.

За словами синоптика, завтра Україна значною частиною належатиме впливу антициклону, тобто переважатиме суха погода.

Температура повітря очікується на рівні від +15 до +20 градусів, на Заході – від +13 до +18 градусів, на Півдні та Сході – від +19 до +23 градусів. Вночі та вранці можливий туман.
Опади ймовірні лише у західних областях, а також на Харківщині, Луганщині та Дніпропетровщині. Вітер південний, південно-західний, помірний, у західних областях – поривчастий. У Києві слід очікувати до +17 градусів, без опадів, можливий ранковий туман.

Проте у суботу-неділю погода суттєво зміниться. По всій Україні прогнозуються похолодання, окрім Сходу та Півдня, де залишиться тепла погода.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: