Вхiд на сайт
Авторизацiя

МОЗ хоче повністю скасувати масові заходи понад 50 людей

МОЗ хоче повністю скасувати масові заходи понад 50 людей
В Україні вимагатимуть повністю скасувати заходи в червоній зоні, а в зеленій дозволити до 50 осіб.

Джерело: глава МОЗ Максим Степанов у ефірі "Свобода слова" на ICTV

Пряма мова Степанова: "Головне, що нам треба зробити – це зупинити розповсюдження хвороби. Саме тому завтра на засіданні уряду будемо пропонувати жорсткіші обмеження в Україні, але без "локдаунів", які зупинятимуть економіку.

Ми вважаємо, що треба повністю, стовідсотково, заборонити будь-які масові заходи понад 50 осіб в зеленій зоні, більше 30 осіб в жовтій, 20 у помаранчевій та повністю у червоній зоні, якщо ми говоримо про адаптивний карантин.

Правила "одна особа на кількість метрів не працюють, все одно хтось намагається провести заходи, аргументуючи це вулицею, а потім ми бачимо зростання в місті або регіоні кількості захворілих".

Деталі: Степанов запевняє, що головне – це зробити речі, які зменшать динаміку збільшення захворюваності на коронавірус.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: