Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прогноз погоди на 13 жовтня: Україна буде однією з найтепліших країн Європи

Прогноз погоди на 13 жовтня: Україна буде однією з найтепліших країн Європи
Погода в Україні у вівторок, 13 жовтня, буде здебільшого сухою, сонячною та теплою. Проте так буде не на всій території – на заході спостерігатиметься прохолодна погода та дощі. Причиною такої погоди став циклон Gizela.

Синоптик Наталка Діденко зауважила у фейсбуці, що температура повітря протягом 13 жовтня на більшості території України становитиме +20… +24 градуси. Натомість на заході дощі знизять градуси до +16… +19 градусів. Дощі можуть зачепити й Одещину.

Крім того, вітер дутиме у південно-східному напрямку та доходитиме до поривчастого, а на заході – навіть до штормового.

Щодо Києва, то тут температура повітря сягатиме +20 градусів. Вітерець, щоправда, може задувати рвучкий, південно-східного напрямку. Дощі в столиці - малоймовірні.

Діденко додає, що загалом у вівторок Україна буде однією з найтепліших країн Європи.

Що кажуть в Українському гідрометцентрі

В Українському гідрометцентрі також на 13 жовтня прогнозують дощову погоду на заході та частині Одещині. Водночас опади є імовірними на Миколаївщині. Щодо решти території, то тут буде сухо та сонячно.

Найхолодніше температуру слід очікувати на Львівщині та Закарпатті – +15... +17 градусів. А найтепліше буде на Херсонщині та в Криму – +22… +24. Швидкість вітру становитиме 7 – 12 метрів за секунду.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: