Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна серед світових лідерів з поширення COVID-19

Україна серед світових лідерів з поширення COVID-19
11 жовтня у світі COVID-19 виявили у 277 тисяч людей. Померло в цей день 3868 пацієнтів.

Про це свідчать дані сайту Worldometer, пише Українська правда.

В 213 країнах виявили 277 630 випадків зараження коронавірусом. Зокрема 90 тисяч нових хворих зафіксована в країнах Європи.

В країнах Європи лідерами антирейтингу з кількості нових випадків COVID-19 є Франція, Великобританія, Росія та Україна, яка займає 7 місце. У відповідному світовому антирейтингу Україна знаходиться на 11-му місці.

Лідерами регіонального антирейтингу з загальної кількості виявлених заражень є Росія, Іспанія, Франція, Великобританія. Україна займає 7 місце. У відповідному світовому антирейтингу Україна на 25-му місці.

Україна серед світових лідерів з поширення COVID-19


Станом на момент публікації, у світі зафіксовано 37,7 мільйона випадків зараження. Успішно перенесли хворобу і вилікувались 28,3 мільйона людей. 1 081 402 пацієнтів померло.

Довідка: У травні 2020-го у світі за тиждень діагностували близько 500-600 тисяч заражень COVID-19.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: