Вхiд на сайт
Авторизацiя

На кордоні з Угорщиною знову величезні черги

На кордоні з Угорщиною знову величезні черги
Сьогодні вдень тут фіксували чергу з двох сотень автомобілів.

На кордоні України з Угорщиною стоять майже дві сотні автомобілів. Черга виникла у пункті пропуску "Лужанка" у Закарпатській області.

Станом на 12:00 11 жовтня у черзі на контрольно-пропускному пункті "Лужанка" стоять 160 автомобілів. Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Натомість на кордоні з Польщею, Румунією, Словаччиною та Білоруссю черг немає.

Додамо, що напередодні, 4 жовтня, прикордонники також повідомляли про велику чергу на КПП "Лужанка". Тоді, аби перетнути кордон, чекали 345 автомобілів. Водночас в інших пунктах пропуску черг також не було.

Зверніть увагу! Через ремонтні роботи Молдова обмежила рух вантажівок у пункті пропуску "Паланка –Маяки – Удобне". Ремонтувати автошлях Одеса – Кишинів будуть до 30 жовтня. До того часу вантажівки вагою 3,5 тонни не пропускатимуть.
Уряд дозволив в'їзд іноземцям
Кабінет Міністрів з 28 вересня дозволив іноземцям перетинати кордон з Україною. Однак тепер діють нові правила. Громадяни інших країн зможуть в'їхати на територію України тільки за наявності поліса страхування. Він має покривати витрати на лікування коронавірусу та обсервацію.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: