Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатський центр екстреної медичної допомоги отримав 15 нових автомобілів

Закарпатський центр екстреної медичної допомоги отримав 15 нових автомобілів
15 нових автомобілів швидкої допомоги закупили для Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги.

Про це повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Олег Коцюба. Перші 6 прибули до Ужгорода 9 жовтня.

«Оновлення автопарку «швидких» області відбулося за кількома програмами: їх було закуплено завдяки Світовому банку, за державні кошти, а також за кошти благодійників. Усі ми знаємо, що від стану санітарного транспорту часто залежить час прибуття бригади екстреної медичної допомоги на місце виклику та час транспортування пацієнта з місця події до закладу охорони здоров’я, і відповідно якість надання медичної допомоги потерпілим під час транспортування. Тому ми продовжуємо роботу з поповнення автопарку медичних закладів області», — зазначив Олег Коцюба.

Придбання автомобілів медичної допомоги передбачене спеціальною постановою Кабінету міністрів.

]За словами заступника голови Закарпатської ОДА, станом на 1 жовтня 2020 року автопарк служби екстреної медичної допомоги області нараховує 130 санітарних автомобілів, при потребі 157; із них 5 — типу А, 111 — типу В, 14 – типу С.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: