Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чи готові закарпатські лікарні до другої хвилі коронавірусу

Чи готові закарпатські лікарні до другої хвилі коронавірусу
У п’ятницю, 9 жовтня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого рівень захворюваності на COVID-19, особливо жителів із хронічними хворобами. А також рівень захворюваності медиків: найбільша кількість хворих медиків з усіх областей - на Закарпатті.

На сьогодні в Україні існує ситуація, кажуть лікарі, коли майже 80% вартості лікування коронавірусу українці сплачують самотужки. Влада спрямувала кошти з Фонду боротьби з COVID-19 на інші потреби, і нині в ситуації, коли показники добового приросту хворих в Україні вже наближаються чи навіть перевищують весняні італійські, лікарні виявилися неготовими до прийому хворих. З усіх областей найбільше хворих медиків – на Закарпатті.

Ситуацію на Закарпатті з журналістами обговорять:

- Ольга Олексик, завідувачка відділенням ендокринології Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака;

- Ірина Котлярова, лікарка-кардіолог, заступниця директора Закарпатського обласного клінічного центру кардіології та кардіохірургії.


Захід відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою: м.Ужгород, пл.Жупанастька, 15/4.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: