Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порушення виборчого процесу: за добу поліцейські відкрили 8 кримінальних проваджень

Порушення виборчого процесу: за добу поліцейські відкрили 8 кримінальних проваджень
Усього упродовж доби до поліції надійшло 116 заяв та повідомлень, пов’язаних з порушеннями виборчого законодавства.

В Україні за добу поліцейські відкрили вісім кримінальних проваджень за фактами порушень під час кампанії з місцевих виборів 25 жовтня. 

Про це сьогодні, 4 жовтня, повідомляє Нацполіція.

"Упродовж доби до поліції надійшло 116 заяв та повідомлень, пов’язаних з порушеннями виборчого законодавства", - йдеться у повідомленні.

До ЄРДР внесено відомості щодо восьми кримінальних правопорушень.

Усього ж від 5 вересня територіальні органи Національної поліції зареєстрували 2 393 заяви та повідомлення, пов’язаних із виборчим процесом. До ЄРДР внесено відомості щодо 190 кримінальних правопорушень: 101 - пов’язані з порушенням виборчого законодавства, 85 – пов’язані з виборчим процесом. 

"Також складено 395 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом", - додали у поліції.

Нагадаємо, раніше з'явився оновлений рейтинг політичних сил згідно з яким в Україні на місцевих виборах умовний 5%-бар’єр долають п'ять партій.


Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: