Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція зловила хакера, який здійснював покупки за рахунок своїх клієнтів

Закарпатська поліція зловила хакера, який здійснював покупки за рахунок своїх клієнтів
У Закарпатті працівників Ужгородського відділення поліції, спільно із співробітниками відділом протидії кіберзлочинам знайшли чоловіка, який незаконно отримував доступ до приватних даних користувачів соціальних мереж.

Як встановили поліцейські, 39-річний житель села Олешник Виноградівського району розробив програмне забезпечення для взлому аккаунтів користувачів соцмереж. Його він продавав у спеціально створеному каналі в одному із загальнодоступних мессенджерів.

Клієнти, які придбали програму та встановили її на своєму гаджеті, отримують можливість зламати аккаунти користувачів соцмереж. Сам же хакер отримує віддалений доступ до комп'ютерів користувачів, після чого використовував їхні дані для проведення Інтернет-покупок та інших махінацій із ціллю власного збагаченням. Поліція задокументировала вже 7 таких фактів.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: