Вхiд на сайт
Авторизацiя

Виставку картин Івана Жупана відкрили в Ужгороді

Виставку картин Івана Жупана відкрили в Ужгороді
Виставку картин Івана Жупана "Мелодія душі" відкрили 29 вересня в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту в Ужгороді. Там представили 51 роботу художника. Виставка триватиме до 12 жовтня.

Сам художник розповів, що на експозиції представлена картина, яка дала назву всій виставці – "Мелодія душі".

""Мелодія душі" — це порив музики, емоцій, — розповів художник, — що я викладаю у своїх картинах. Я її малював можна сказати рік. А всі інші роботи – воно так, три-чотири години, більше не треба. Це третя частина з моїх останніх робіт за два роки".

Голова Закарпатської Спілки художників Борис Кузьма сказав, що осінь – це найкраща пора для художника — тоді активні, прогресивні.

"Так само сьогодні відкрилася виставка Івана Жупана. Митець не є професіоналом, але має своє бачення, своє світосприйняття. Я б навіть сказав, має свою техніку, яка вже його і десь присутня, тобто, зображати дійсність по-своєму", — сказав художник.

Виставку картин Івана Жупана відкрили в Ужгороді
Виставку картин Івана Жупана відкрили в Ужгороді

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: