Вхiд на сайт
Авторизацiя

Де в Україні можна пом'якшувати карантин: нові дані Міністерства охорони здоров'я

Де в Україні можна пом'якшувати карантин: нові дані Міністерства охорони здоров'я
Майже в усіх областях перевищено показник захворюваності

В Україні станом на 1 жовтня Київ і 23 області не готові до ослаблення карантину. Отже, вимогам Міністерства охорони здоров'я відповідає тільки одна область – Кіровоградська.

Згідно з даними МОЗ, майже в усіх регіонах України перевищений показник захворюваності на 100 тисяч жителів за останні 14 днів.

Найбільше не відповідає визначеним критеріям Тернопільська область – 325,6 і Чернівецька область – 218,4. У Києві – 158,7, тоді як у Кіровоградській області – 19,0.

Як відомо, в Україні станом на ранок 1 жовтня підтвердили 4069 нових випадків зараження коронавірусом(213 028 з початку епідемії). Летально за останню добу хвороба закінчилася для 64 українців (4193 з початку епідемії).

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: