Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородець сяде за грати через кілька спроб пограбувань

Ужгородець сяде за грати через кілька спроб пограбувань

Раніше чоловіка вже судили за аналогічні злочини.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

За беззаперечними доводами прокурора Ужгородської місцевої прокуратури слідчим суддею взято під варту ужгородця за підозрою у крадіжці, вчиненій повторно, з проникненням у приміщення (ч. 3 ст. 185 КК України).

Слідством встановлено, що у вересні поточного року 27-річний чоловік двічі здійснив крадіжки на території обласного центру. Викрав дороговартісну техніку з торговельного павільйону та продовольчі товари. Варто зазначити, що за аналогічний злочин підозрюваний вже був судимий раніше.

Наразі у вказаному провадженні триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Ужгородського ВП ГУ НП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури.

Санкція інкримінованої зловмиснику статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: