Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода погіршиться – в яких областях прогнозують зливи

Погода погіршиться – в яких областях прогнозують зливи
Дощі прогнозують, зокрема, на заході України

В Україні у вівторок, 29 вересня, значно погіршиться погода – на заході, півдні та в центрі прогнозують зливу. Про це повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Вдень 29 вересня у Хмельницькій, Вінницькій, Одеській, Миколаївській областях очікуються значні дощі. У південних, східних та центральних областях – пориви вітру 15-20 м/с.

Про погіршення погоди попереджає і синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Пише: завтра в Україну завітає циклон. Опади дотягнуть, але меншою мірою, до більшості центральних областей, південної частини, окрім Запоріжжя та Криму.

На решті території України істотних опадів не передбачається. Вітер буде східний та південно-східний, поривчастий. Температура повітря протягом дня становитиме +18...+23°C, на півдні +24...+28°C.

У Києві завтра без істотних опадів, ще досить тепло, +20°C.

"А ось на Віри, Надії, Любові та Софії відчутно похолодає. Так що завтра прискачуть і циклон, і магнітні бурі – самі розумієте, треба поберегтися", – інформує синоптик.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: