Вхiд на сайт
Авторизацiя

Напад на склад кондитерських виробів: одному зі зловмисників повідомили про підозру

Напад на склад кондитерських виробів: одному зі зловмисників повідомили про підозру

За погодження Мукачівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 39-річному місцевому мешканцю у вчиненні розбійного нападу на оптовий склад кондитерських виробів.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

На початку вересня 2020 року раніше судимий мукачівець зі спільниками увійшли на територію складу, куди напередодні торгові агенти привезли кошти за реалізовану продукцію. Увірвавшись до приміщення, в якому перебувала касир товариства, чоловіки почали погрожувати їй предметом, схожим на пістолет. Надалі вихопили коробку з грошовими коштами в розмірі 527 тис грн, вибігли з приміщення й поїхали з території підприємства.

Наразі триває досудове розслідування, встановлюють інших осіб, причетних до вказаного злочину. Дії ж 39-річного мукачівця кваліфіковано за ч. 4 ст. 187 КК України, тобто розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, спрямований на заволодіння майном у великих розмірах.

Мукачівська місцева прокуратура забезпечує подальше процесуальне керівництво за ходом слідства, яке здійснюють слідчі місцевого відділу Нацполіції.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: