Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україну накриють холодний циклон і магнітні бурі: коли чекати негоди

Україну накриють холодний циклон і магнітні бурі: коли чекати негоди
У найближчі дні на українців чекає неприємний сюрприз з космосу

У найближчі пару днів українців чекають погодні випробування і навіть очікується магнітна буря. У вівторок дощі, але досить тепло, а в середу істотно похолодає.

Про це повідомила в Facebook синоптик Наталка Діденко.

До 30 вересня Землю атакуватимуть магнітні бурі, які особливо можуть відчути на собі люди з проблемами серцево-судинної системи.

Тим часом з Європи в Україну завтра прийде циклон "Зора", який принесе на заході, у Вінницькій та Одеській областях грози, можливі сильні зливи.

"Опади дотягнуть, але меншою мірою, до більшості центральних областей, південної частини, крім Запоріжжя та Криму. На решті території України істотних опадів не очікується. Вітер буде східний і південно-східний, поривчастий. Температура повітря протягом дня складе 18-23 градуси, на півдні 24-28 градусів. У Києві завтра без істотних опадів, ще досить тепло, 20 градусів", – написала Діденко.

Синоптик зазначила, що вже 30 вересня відчутно похолодає. А згідно з картою Укргідрометцентру, в середу очікується в більшості областей всього 13-16 градусів і всюди дощі.

Україну накриють холодний циклон і магнітні бурі: коли чекати негоди

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: