Вхiд на сайт
Авторизацiя

Види колясок

Види колясок
Коляска - важливий атрибут життя новонародженого. Саме в ній малюк з перших тижнів свого життя буде контактувати із зовнішнім світом. Саме коляска буде захищати його від опадів, вітру чи палючих променів сонця. Наприклад, дитячі коляски Britax одні з найкращих варіантів.

Різноманіття моделей сучасних колясок може збити з пантелику майбутніх батьків. Тому важливо заздалегідь підготуватися до покупки транспортного засобу для малюка. У даній статті буде здійснено детальний огляд різновидів колясок, містить практичні поради з підбору якісної і безпечної моделі, що відповідає Вашим потребам.

Загальні уявлення про сучасні візки

Сучасні коляски для дітей діляться на чотири базові види:

• Перші - це коляски з люлькою.Найзвичайніша і використовували з давніх пір форма коляски. У ній дитина лежить в захищеної з усіх сторін колисці. Така коляска призначена для самих маленьких дітей (у віці до 6 місяців).

• Другий вид колясок - це коляски-трансформери.На відміну від попереднього виду, ці коляски можуть змінювати свою форму і перетворюватися в так звану прогулянкову варіацію транспортування малюка - коли дитина сидить на спеціально обладнаному місці. При цьому на колісній базі є тільки один модуль, що виконує обидві функції (люльки і сидіння) в залежності від обраної конфігурації. Ці коляски можуть використовуватися аж до трирічного віку дитини (вони мають обмеження по вазі).

• Наявністю декількох модулів, що встановлюються на колісну базу, відрізняється наступний тип колясок - власне модульні коляски.Як правило, такі коляски йдуть в комплектації «2 в 1» і «3 в 1» і об'єднують в собі люльку, блок для прогулянок і автомобільне крісло (для комплектації «3 в 1»). Таким чином, це досить практичні і багатофункціональні транспортні засоби.

• Четвертий вид дитячих колясок - це так звані прогулянкові коляски.Такі коляски розраховані на вже старших дітей, так як їх конструкція передбачає сидяче положення дитини. Звичайно, багато моделей даного виду передбачають зміну положення посадкового місця дитини на горизонтальне, це робиться для того, щоб малюк міг подрімати під час прогулянки. Але з точки зору ортопедичної корисності, така конфігурація не підходить немовлятам: їм, через слабкість опорно-рухового апарату, показано лежати на твердій і ідеально рівній поверхні.

Яку б коляску ви не обрали, вона має бути комфортною для дитини та зручною у керуванні.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: