Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець підозрюється у згвалтуванні неповнолітньої: юнака взято під варту

Закарпатець підозрюється у згвалтуванні неповнолітньої: юнака взято під варту

Подія, про яку йдеться, трапилася 23 вересня. Наразі триває подальше досудове розслідування.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

Іршавський районний суд задовольнив клопотання слідчого, погоджене начальником Іршавського відділу Хустської місцевої прокуратури, та обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою неповнолітньому мешканцю Іршавщини за підозрою у зґвалтуванні малолітньої дитини.

Подія, про яку йдеться, трапилася 23 вересня 2020 року. Юнак, перебуваючи на території пасовища між населеними пунктами с. Осій і с. Білки Іршавського району, вчинив дії сексуального характеру стосовно потерпілої, що не досягла 14 років.


За кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 152 КК України, в якому підозрюють закарпатця, передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.


Триває подальше досудове розслідування.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: