Вхiд на сайт
Авторизацiя

Затримали чоловіка, який організував переправлення через українсько-угорський кордон громадянина Росії

Затримали чоловіка, який організував переправлення через українсько-угорський кордон громадянина Росії
На початку 2020 року чоловік організував незаконне переправлення через українсько-угорський кордон громадянина Росії.

Громадянина України, підозрюваного у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», затримали оперативні співробітники Мукачівського прикордонного загону спільно з співробітниками Берегівського відділу Нацполіції.

46-річного українця, який тривалий час переховувався від правоохоронців, знайшли в місті Івано Франківськ. На початку 2020 року чоловік організував незаконне переправлення через українсько-угорський кордон громадянина Росії. Наразі тривають невідкладні слідчі дії. У разі доведення вини, нашому співвітчизнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у фейсбук.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: