Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бізнес прогнозує курс гривні до долара на рівні 29 грн у 2021 році – ЄБА

Бізнес прогнозує курс гривні до долара на рівні 29 грн у 2021 році – ЄБА
На 2021 рік український бізнес закладає курс гривні до долара на рівні 29 грн/долар, свідчить дослідження прогнозів бізнесу Global Outlook, проведене Європейською бізнес асоціацією.

Про це заявила виконавчий директор ЄБА Анна Дерев'янко, представляючи результати дослідження.

Також повідомляється, що 60% опитаних компаній планують залишити штат в нинішньому складі, 28% - збільшувати, 12% - скорочувати. 54% опитаних планують збільшувати зарплату співробітникам.

За словами Дерев'янко, дослідження показало, що необхідність судової реформи вперше вийшла у вимогах бізнесу до уряду на перше місце, залишивши боротьбу з корупцією на другому місці. На третьому - необхідність стабільності в політичній площині і хороше управління.

У ЄБА додали, що 60% опитаних представників компаній-членів ЄБА мають позитивні очікування щодо зростання бізнесу в 2021 році, у минулому році таких було 77%, а у 2018 році - 75%.

При цьому, 37% опитаних очікують 10% росту доходів, а 28% - зростання на 10-20%.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: