Вхiд на сайт
Авторизацiя

Якісне стоматологічне лікування в Ужгороді: що потрібно знати пацієнту?

Якісне стоматологічне лікування в Ужгороді: що потрібно знати пацієнту?

Як відомо, гарна посмішка прикрашає людину, допомагає створити хороше перше враження. А через проблеми із зубами багато хто позбавлений задоволення посміхатися, натомість ризикує отримати цілий букет різноманітних захворювань.

Щоб уникнути серйозних ускладнень зі здоров’ям через хвороби зубів, необхідно регулярно відвідувати стоматолога та вчасно лікуватися. Однак як знайти дійсно хорошого фахівця, якому можна довіряти і гарантовано отримати якісне стоматологічне лікування?

Дізнатися експертну думку ми вирішили у фахівців Клініки сімейної стоматології, які впродовж 5 років дбають про здоров’я закарпатців. Вони надали вичерпні відповіді на найпоширеніші запитання пацієнтів щодо цін, гарантій та власне лікування.

Якісне стоматологічне лікування в Ужгороді: що потрібно знати пацієнту?

Чому такі високі ціни на стоматологічні послуги?

Якісні послуги завжди цінувались, адже для маніпуляцій використовуються сертифіковані дороговартісні матеріали та інструменти. Окрім того, кожен лікар витратив 7 років на навчання, щорічні курси підвищення кваліфікації та невтомні вечори на саморозвиток - а час, погодьтесь, дорого коштує.

Чи можете ви надати гарантію на свою роботу?

В Україні гарантії на стоматологічні послуги скасували, АЛЕ це не означає, що робота проведена неякісно. Я впевнено даю гарантію на свою роботу від 5 років ЗА УМОВИ дотримання усіх рекомендацій (повна санація порожнини рота (гігієна, лікування усіх зубів), кожні 6 місяців огляд, чистка та панорамний знімок.

«Я пролікував/-ала всі зуби рік тому, а Ви кажете, що треба переліковувати»

В такі моменти нас дуже гарно виручає фотопротокол порожнини рота. Внутрішньоротові знімки верхньої та нижньої щелепи, збільшення на моніторі - і в пацієнтів більше питань не виникає.

«Я не хочу той зуб пломбувати, бо звідти вже тричі випадала пломба»

Шановні наші пацієнти, ми вас дуже любимо та поважаємо, але й знаємо таке поняття, як «деонтологія». Відповімо так: при збереженні всіх протоколів роботи - результат буде на вищому рівні і звісно, запропонуємо переконатись в цьому.

Чому коли зуб не болить, то все одно інколи лікар каже про те, що треба видаляти нерви?

Завдання кожного лікаря зберігати зуби живими і відновлювати їх функцію. Але не завжди це можливо зробити, тут все залежить від кожного окремого пацієнта та відношення його до гігієни та здоров‘я в загальному.

На жаль, коли карієс вже «дійшов» до нерва, то лікар повинен вичистити всі змінені демінералізовані тканини і, якщо нерв вже запалений, то його потрібно видаляти, промивати кореневі канали та пломбувати їх. А не болить, бо часто запальний процес асимптоматичний (невідчутний), але не спішіть радуватись і просити лікаря залишити в такому випадку нерв - в якийсь момент, а найчастіше - непідходящий момент (свято, відпочинок, вихідний), зуб заболить ЩЕ Й ЯК.

Просто знайдіть «свого» стоматолога і довіряйте йому. Ми дійсно щиро хочемо добра для своїх пацієнтів.

Навіщо покривати зуб коронкою, якщо звідти видалені нерви? Можна ж запломбувати?

Можна. Але краще коронка. Зуб без нерва стає крихким, ослабленим та має великий ризик розколу, в кращому випадку лише стінок зуба, в гіршому - повністю всього зуба. Для надання гарантій (дивись питання номер 2) пацієнт повинен виконати усі рекомендації лікаря. Повірте, краще один раз і якісно пролікуватись, ніж 5 разів невдало, і закінчити видаленням та імплантацією.

Дякуємо за розмову!

Якісне стоматологічне лікування в Ужгороді: що потрібно знати пацієнту?

На запитання відповідала стоматолог-терапевт клініки Юлія Купрієнко, яка впродовж декількох років рятує пацієнтів від зубного болю та дарує здорову посмішку.

Щодо запису на прийом та більше про Клініку сімейної стоматології можна дізнатися на сайті https://family-clinic.com.ua/ та в соцмережах https://www.facebook.com/familyclinic.com.ua

Контактні номери: +38 (066) 919-99-96, +38 (067) 190-99-96

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: