Вхiд на сайт
Авторизацiя

Унаслідок ДТП на Закарпатті постраждали три пасажирки, зокрема неповнолітні

Унаслідок ДТП на Закарпатті постраждали три пасажирки, зокрема неповнолітні
Аварія сталася в Малому Березному, інформує Прокуратура Закарпатської області.

За погодження прокурора Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури, 26-річному водію автомобіля Ford Mondeo повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

За даними слідства, вчора ввечері чоловік не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і допустив зіткнення з бетонним містком. Трапилася ДТП у с. Малий Березний. Унаслідок аварії постраждали три пасажирки, дві з яких – неповнолітні. З численними травмами дівчат госпіталізували в медзаклади Ужгорода і Мукачева.

Результати алкотестера «Драгер» засвідчили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Підозрюваного затримано у порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Прокуратура відстоюватиме обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, про що вже готується клопотання.

Подальше досудове розслідування здійснюватимуть слідчі Великоберезнянського відділення поліції під процесуальним керівництвом Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: