Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вакцинація від грипу в Ужгороді: чому варто зробити щеплення (ВІДЕО)

Вакцинація від грипу в Ужгороді: чому варто зробити щеплення (ВІДЕО)
Епідеміологічний сезон майже розпочався (він триває з початку жовтня до середину травня), і вже час до нього готуватися, а саме – робити щеплення.

Щороку в Україні реєструють близько 6 млн інфекційних захворювань, 98% з яких припадає на грип та ГРВІ.

Вакцинація – найефективніша профілактика від вірусних захворювань. Особливо зараз, у час пандемії та сезону ГРВІ.

Вакцинуватися бажано до початку циркуляції вірусів грипу (у вересні-жовтні), щоби утворилися імунітет і достатня кількість захисних антитіл. Для цього потрібно приблизно два тижні. Для цього варто звернутися до сімейного лікаря.

У першу чергу вакцинуватися мають люди, які знаходяться у зоні ризику. Звичайно є і протипоказання, за яких щеплення робити не можна.

У сезон ГРВІ та час пандемії коронавірусу варто не сплутати симптоматику обох захворювань. Щоб дізнатись точний діагноз необхідно зробити тестування.

Варто розуміти, що щеплення потрібно робити регулярно. І що вакцинація це не гарантія того, що ви не захворієте. Проте ви точно перехворієте ГРВІ з мінімальними ризиками та у легкій формі.

Враховуючи досвід попередніх років, кількість свідомих громадян, які вакцинуються значно зросла. Тож будьте свідомими, дбайте про своє здоров’я і вакцинуйтесь вчасно.

Детальніше про це - у сюжеті телекомпанії М-студіо:


Більше про вакцинацію від грипу та інші послуги медичного центру "Діамед":

- на сайті https://diamed.uz.ua/
- в соцмережах https://www.facebook.com/diamedMC/.

Контактні телефони: +38(050)1005900, +38(095)1000043, +38(0312)428080.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: