Вхiд на сайт
Авторизацiя

Потужні магнітні бурі у вересні: астрономи назвали небезпечні дати

Потужні магнітні бурі у вересні: астрономи назвали небезпечні дати
Найважчим днем для метеозалежних людей цього місяця стане 27 вересня

Фахівці з лабораторії регіональної астрономії ФІАН повідомляють, що магнітні бурі слід очікувати з 23 по 29 вересня.

Пік припаде на 27 вересня, неділя, цей день буде найважчим для метеозалежних людей.

Магнітні бурі трапляються через сильне коливання геомагнітного поля Землі, яке провокується посиленням потоків хвиль сонячного випромінювання і досягненням Землі хвилями від так званих корональних викидів на сонці.

Потужні магнітні бурі у вересні: астрономи назвали небезпечні дати

Найбільш сильно геомагнітні коливання відбиваються на здоров'ї метеочутливих людей, гіпертоніків, людей, у яких є проблеми з серцем і судинами, психоемоційно нестабільних людей.

При цьому навіть абсолютно здорові люди в дні метеоударів можуть відчувати пригніченість, апатію, напади головного болю, страждати від безсоння.

Також фахівці радять в небезпечні дні уникати стресів і надмірних фізичних навантажень. Непогано було б присвятити цей день відпочинку або, принаймні, не намагатися "перевиконати план".

У той же час варто опинитися від алкоголю, поменше пити каву. Здорове харчування, повноцінний сон і дотримання питного режиму - ці прості рекомендації допоможуть успішно пережити магнітні бурі.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: