Вхiд на сайт
Авторизацiя

До України йде різке похолодання із заморозками та сильним вітром

До України йде різке похолодання із заморозками та сильним вітром
Середня добова температура повітря на вихідні знизиться на 10-12°.

Впродовж 18-19 вересня, внаслідок вторгнення арктичного повітря, в Україні очікується різке зниження температури повітря.

Як повідомляє прес-служба ДСНС з посиланням на дані Укргідрометцентру, у західних, північних, східних та центральних областях вночі в ці дні очікується до 2-8° тепла, на поверхні ґрунту та місцями у повітрі заморозки 0-3° (18 вересня заморозки лише на Волині, Львівщині, Рівненщині та Тернопільщині), вдень до 9-15° тепла, у південній частині та на Закарпатті вночі до 5-10° тепла, вдень до 14-19°.

Зазначається, що середня добова температура повітря знизиться на 10-12°. Похолодання супроводжуватиметься поривами північного вітру 15-20 м/с. 20-22 вересня в Україні утримається прохолодна погода. 23-25 вересня поступове підвищення температури.

Похолодання в Україні

Раніше стало відомо, що з 19 вересня в Україні похолодає, а з 25 вересня по всій країні йтимуть періодичні дощі.
На вихідних 19-20 вересня в Україні очікується сильне похолодання, навіть можливі заморозки.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: