Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дорогу, що з'єднує край з Івано-Франківщиною, ремонтують на Закарпатті

Дорогу, що з'єднує край з Івано-Франківщиною, ремонтують на Закарпатті

Автодорогу, яка проходить по території двох районів Закарпаття - Міжгірським та Хустським, і з’єднує Закарпатську та Івано-Франківську області, не ремонтували понад два десятиліття.

Про це розповідає видання "Голос Карпат".

Як повідомили ГОЛОСУ КАРПАТ в Службі автомобільних доріг (САД) Закарпатської області, дорога Р-21 Долина-Хуст забезпечує рух транспортних потоків з територіальних автодоріг державного значення: Т-07-18 Н.Ворота-Воловець-Міжгір’я, Т-07-20 Міжгір’я-Синевир, Т-07-24 Синевир-Синевирська Поляна з під’їздом до Національного природного парку “Синевир” (“Синевирське озеро”).

Останні капітальні ремонти тут проводилися до 2000 року.

"На початок 2020 року стан автодороги Р-21 Долина-Хуст на всій протяжності вимагав проведення поточного середнього ремонту. Відповідні роботи на дорозі були розпочаті наприкінці квітня поточного року. Ремонтом охоплена ділянка від села Торунь до смт. Міжгір’я, протяжністю 31,917 км. Тут працює сучасна техніка, а роботи тривають в цілодобовому режимі. В селах Майдан та Сойми, а також у Міжгір’ї виконавець робіт компанія ПБС ремонтує дорожнє покриття.

На ділянці ремонту вже проведено холодний ремікс основи дорожнього одягу з додаванням нового матеріалу довжиною 27,5 км. Влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетону товщиною 10 см. на 24 км", - розповіли в САД Закарпатської області.

Також повідомляється, що наразі вже завершено ремонт 24 малих мостів та завершуються роботи з ремонту 3 середніх мостів. Окрім того, влаштовано 60 метрів габіонних низових підпірних стінок на 7 ділянках підмивання. По всій протяжності відновлено кювети. Йдуть роботи в влаштування тротуарів. Об'єкт планують завершити і ввести в експлуатацію ще цьогоріч.

Довідка:

Автомобільний шлях регіонального значення на території України. Проходить територією Івано-Франківської та Закарпатської областей через Долину — Міжгір'я — Хуст.

Протяжність регіональної автомобільної дороги державного значення Р-21 Долина-Хуст км 44+983 - км 128+770 в межах Закарпатської області становить 83,8 км.

Дорогу, що з'єднує край з Івано-Франківщиною, ремонтують на Закарпатті
Дорогу, що з'єднує край з Івано-Франківщиною, ремонтують на Закарпатті



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: