Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, скільки нетверезих водіїв зафіксували поліцейські за вихідні

Стало відомо, скільки нетверезих водіїв зафіксували поліцейські за вихідні
За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Рахівському, Виноградівському, Міжгірському, Тячівському, Свалявському районах. Ще 8 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Трьох п’яних водіїв задокументували за минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення.

У селі Оноківці на Ужгородщині зранку поліцейські зупинили автомобіль марки «Chrysler», який робив незрозумілі маневри, а водій не був пристебнутий паском безпеки.

За кермом автомобіля перебував місцевий житель, який за останній місяць вже втретє попадається за керування в стані алкогольного сп’яніння. Цього разу драгер виявив у нього 0,54 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Оріховиця на Ужгородщині ввечері сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2101» з’їхав у кювет і перекинувся. Про аварію в поліцію повідомили небайдужі громадяни. Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення, то виявили, що водій автомобіля, місцевий житель, перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Від медосвідування чоловік відмовився. На нього склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське та відсторонили від керування.

У селі Розівка на Ужгородщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мікроавтобус марки «Volkswagen Тrаnsрorter» іноземної реєстрації, на якому не працював задній габарит. За кермом перебував житель села Концово в неадекватному стані.

Цей чоловік уже двічі попадався за керування в стані наркотичного сп’яніння і позбавлений судом права керування. Тепер він знову був під дією наркотиків, але відмовився від медосвідування.

На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротоколи за повторне керування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Мукачеві вночі працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21099», на якому не працював задній габарит.

За кермом перебував житель села Лалово Мукачівського району в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,44 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Теж у Мукачеві поліцейські зупинили вночі скутер марки «Hоnda Dіо» без номерного знака, яким керував без відповідних документів і захисного шолома місцевий житель. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 0,42 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Виноградові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,42 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного спяніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У селі Солочин на Свалявщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Цей чоловік уже позбавлений судом права керування, тепер знову перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування.

На правопорушника склали адмінпротоколи за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Міжгір’ї вночі сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Volkswagen Trаnsрorter» зачепив під час руху припаркований на узбіччі автомобіль марки «Rеnault». Автомобілі зазнали незначних технічних ушкоджень, але працівники групи реагування патрульної поліції Міжгірського відділення з’ясували, що водій-винуватець ДТП, житель Тернопільщини, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,73 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У місті Рахів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Gеоn», яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,33 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Незареєстрований мотоцикл затримано на спецмайданчик поліції.

Двох п’яних мотоциклістів, які керували незареєстрованими скутерами, задокументували за вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Тячівського відділу.

У селі Вільхівці поліцейські зупинили незареєстрований скутер марки «Suzukі», яким керував без захисного шолома і без відповідних документів місцевий житель. Від медосвідування водій відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів та відсторонили його від керування.

У селі Крива працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили незареєстрований скутер марки «Hоndа Dіо», яким керував без захисного шолома і без відповідних документів місцевий житель. Від медосвідування водій теж відмовився. У присутності свідків на нього склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів та відсторонили від керування.

Ще 8 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Стало відомо, скільки нетверезих водіїв зафіксували поліцейські за вихідні
Стало відомо, скільки нетверезих водіїв зафіксували поліцейські за вихідні

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: