Вхiд на сайт
Авторизацiя

Виноробна фірма пропонує свою землю під будівництво аеропорту

Виноробна фірма пропонує свою землю під будівництво аеропорту
Агрофірма «Леанка», профілем якої є виноробство, пропонує розглянути свою землю біля смт. Середнє для будівництва нового аеропорту. Запропонована ділянка землі знаходиться на середині шляху між Ужгородом та Мукачевом.

«Леанка“ пропонує розглянути під будівництво сучасного аеропорту, наявні в її постійному користуванні ділянки, які межують з смт. Середнє. Реалізація подібного проекту забезпечить: виключення витрат на придбання землі у приватних власників; розвиток сучасної інфраструктури; забезпечення постійних робочих місць для жителів; постійний попит на вино компанії», — йдеться в повідомленні.

Наразі в розпорядженні підприємства є 1,2 тис. га землі, з яких під виноградниками знаходяться тільки 4,5 га. Виходячи з наявної інформації про параметри планованого до будівництва аеропорту, зокрема, про довжину злітно-посадкової смуги не менше 2,5 тис. м, «Леанка» готова виділити ділянку площею 133 га. «Ми знайшли одну таку ділянку. Вона фасадом виходить до дороги Київ-Чоп. Але потрібно їхати і дивитися на неї з авіаційними фахівцями, чи підходить вона по рельєфу, розі вітрів і іншим параметрам», — зауважив Дмитро Кравченко, помічник директора агрофірми «Леанка».

Слід наголосити, що підприємство на 100% є державним. Відповідно, держава отримає землю під аеропорт абсолютно безкоштовно. «Для самої ж агрофірми, яка знаходиться зараз не в кращому фінансовому становищі, це вигідно репутаційно», — підкреслив Кравченко.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: