Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Рахівщині зник 35-річний чоловік

На Рахівщині зник 35-річний чоловік
До працівників Рахівського відділення поліції звернувся мешканець смт. Великий Бичків Рахівського району, який повідомив про зникнення брата - 35-річного Мойсюк Юрія Юрійовича.

Пошуками зниклого чоловіка займаються поліцейські. Просимо всіх, кому відоме місце перебування розшукуваного, повідомити на лінію «102» чи до найближчого відділку поліції

Заявник також розповів, що 8 вересня його брат поїхав з дому на автомобілі “Skoda Octavia” в невідомому напрямку, та по теперішній час так і не повернувся. На телефонні дзвінки не відповідає.

Наразі пошуками чоловіка займаються поліцейські.

Просимо всіх, кому відоме місце перебування розшукуваного, повідомити про це на лінію «102» чи до найближчого відділку поліції.

Прикмети: ріст 175-180см, середньої тілобудови, волосся русе, був одягнений в білу сорочку та сірі штани, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: