Вхiд на сайт
Авторизацiя

На фасаді будівлі Мінрегіону в Києві встановили сонячні панелі

На фасаді будівлі Мінрегіону в Києві встановили сонячні панелі
В історичному центрі Києва на будівлі Міністерства розвитку громад та територій України вперше встановили фасадні сонячні панелі. Це стало можливим завдяки співробітництву Мінрегіону та німецької урядової компанії GIZ.

8 вересня презентували Пілотний проєкт термомодернізації будівлі Мінрегіону та результати його реалізації.

На фасаді будівлі Мінрегіону в Києві встановили сонячні панелі

«Це дійсно показовий проєкт, який поєднав у собі не тільки технічне оновлення систем опалення, вентиляції, утеплення, а і прогресивне впровадження новітніх рішень у вигляді фасадної сонячної електростанції та системи «розумний будинок». Хочу також зауважити, що цей проєкт впроваджено із повагою до історичних цінностей, адже будівля Мінрегіону знаходиться в історичному центрі Києва», – зазначив Олексій Чернишов.

Під час заходу представлено нову систему опалення та інтелектуальну систему smart-building – покабінетне регулювання показників мікроклімату в приміщеннях. Завдяки впровадженню термомодернізації користувач зможе заощаджувати до чверті щорічних витрат на ефективному використанні енергоресурсів.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: