Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кабмін дозволив купувати системи подачі кисню і вакцини від грипу за спрощеною процедурою

Кабмін дозволив купувати системи подачі кисню і вакцини від грипу за спрощеною процедурою
Кабмін дозволив закуповувати системи подачі кисню та вакцини від грипу для імунізації груп ризику COVID-19 за спрощеною процедурою - зі звільненням від оподаткування ПДВ.

Таке рішення ухвалили на засіданні 9 вересня, передає УП.

"Постанова про внесення змін до переліку товарів робіт і послуг, спрямованих на запобігання виникненню, поширенню, ліквідацію та локалізацію спалахів епідемії та пандемії COVID-19.

Вносяться зміни до постанов Кабміну №224 і №225 - це спрощена процедура закупівель та звільнення від оподаткування ПДВ - доповнити їх новими послугами, медвиробами та лікзасобами, зокрема системами подачі кисню та вакцинами проти грипу для проведення вакцинації осіб із груп ризику захворюваності на COVID-19", - пояснив під час засідання голова МОЗ Максим Степанов.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: