Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прокуратура погодила підозру неповнолітньому ужгородцю, що вночі пограбував АЗС

Прокуратура погодила підозру неповнолітньому ужгородцю, що вночі пограбував АЗС

Інцидент стався сьогодні вночі на одній із заправок обласного центру.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

За погодження Ужгородської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 15-річному мешканцю Ужгорода у вчиненні розбійного нападу на одну з автозаправних станцій в обласному центрі.

Слідством встановлено, що сьогодні вночі хлопець увірвався до приміщення АЗС на вул. Заньковецької. Погрожуючи дівчині-оператору предметом, схожим на пістолет, заволодів грошовими коштами в сумі понад 2500 грн і втік з місця події.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний із проникненням у приміщення). Наразі він утримується в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Ужгородського відділу Нацполіції Закарпаття за процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: