Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україну накриє нова хвиля коронавірусу: експерт озвучив терміни

Україну накриє нова хвиля коронавірусу: експерт озвучив терміни
Друга хвиля коронавірусу прийшла в Україну раніше, ніж очікували, в найближчі два місяці загроза захворіти різко зросте.

Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" політолог Володимир Фесенко.

"Зараз Україна більше готова до масштабів хвороби (епідемії коронавірусу – ред.), ніж у березні чи квітні. Крок з карантином тоді був правильним. Ми копіювали те, що вже робили європейські країни. Ми побоювались повторення того, що було в Італії, Франції, Іспанії – воно прийшло до нас вже пізніше. Зараз ступінь готовності вище, це мінімізує ризики", - зазначив Фесенко.

Експерт зауважив, що зараз знову "збільшується кількість хворих у Франції, Чехії, інших європейських країнах, у Росії знову хвиля підйому".

"На превеликий жаль, друга хвиля епідемії, яку всі чекали восени, трохи раніше прийшла, особливо до нас. Це стихійне лихо, до якого неможливо підготуватися заздалегідь. Ризики можуть бути, найближчі місяць-два це буде найбільша зона ризику з точки зору масштабів хвороби і навантаження на лікарні з організаційної точки зору", - вважає політолог.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: