Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні водіїв штрафуватимуть за ЗD номерні знаки

В Україні водіїв штрафуватимуть за ЗD номерні знаки
У поліції пояснюють, що ЗD номерні знаки не відповідають встановленим вимогам і нормам

В Україні водіїв з 3D-номерами штрафуватимуть, оскільки ті не відповідають встановленим вимогам і нормам. Про це повідомив кореспондент в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Державні номерні знаки виготовляються шляхом штампування зі стрічки з алюмінію або листової сталі. Висновок: 3D номерні знаки не відповідають встановленим вимогам. Таке роз'яснення надали нам у Нацполіції", - повідомив кореспондент.

Така сама норма, додають в поліції, існує і в Кодексі адміністративних правопорушень, де передбачено відповідальність - штраф 170 грн. За вчинення такого самого правопорушення вдруге протягом року - штраф 255 грн або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, з оплатним вилученням транспортного засобу або без такого.

Директор фірми з виготовлення знаків Олег Бойко пояснює, що відповідно до Держстандарту номерні знаки виготовляються методом штампування. А у випадку з 3D-номерами - цифри і букви просто приклеюються, і додає, що раніше такі знаки замовляли виключно як сувеніри.

Водночас водій Артур розповів, що з 4D-номерами їздить вже близько півроку і до цього жодних проблем не виникало. Навіть більше, за словами водія, такі номери краще видно на камерах відеофіксації.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: