Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дівчата з ініціативи «ЕкоЧубака» безкоштовно забирають в ужгородців відсортоване сміття

Дівчата з ініціативи «ЕкоЧубака» безкоштовно забирають в ужгородців відсортоване сміття
В Ужгороді волонтерки заснували ініціативу «ЕкоЧубака», яка допомагає доправити вторсировину на станцію заготівлі і переробки.

Другий тиждень забирають сміття в ужгородців Емілія Бровді та Валерія Попович. Дівчата заснували ініціативу під назвою «ЕкоЧубака», головна мета якої - допомогти забрати відходи в мешканців Ужгорода та передати її на Станцію заготівлі вторсировини.

Дівчата розділили обов’язки: Емілія робить дизайн наліпок із їхнім логотипом і рекламу ініціативи в соцмережах, Валерія – забирає й відвозить сміття на Станцію заготівлі вторинної сировини. Так працюють другий тиждень.

"Ідея виникла завдяки Дзвінці Білоног, — розповіла Емілія. — Вона нам підкинула таку ідею, тому що Валерія раніше забирала вторсировину в знайомих. Тоді Дзвінка Білоног нам каже: "Ви, дівчата, як Екофея". А Валерія каже: "Ми швидше ЕкоЧубаки". Вирішили створити таку ініціативу, бо деяким людям важко добиратися до Станції заготівлі вторинної сировини на Проектну 3, тому ми започаткували таку ініціативу, щоб допомогти містянам".

За словами Емілії Бровдій, здати сировину їм можуть усі охочі. Зазвичай здають пластик, батарейки, макулатуру та скло.

Більше у сюжеті від Суспільне Закарпаття:


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: