Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті судитимуть жінку, яка налагодила схему контрабанди лісоматеріалів до країн ЄС

На Закарпатті судитимуть жінку, яка налагодила схему контрабанди лісоматеріалів до країн ЄС
Наразі у цій справі прокуратурою затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт щодо мешканки с. Біласовиця, Воловецького району.

Навесні було викрито чергову схему контрабанди деревини.

Як встановлено слідством, жінка, здійснюючи підприємницьку діяльність у сфері експорту лісоматеріалів, налагодила протиправну схему контрабандного переправлення лісоматеріалів до країн Європейського Союзу.

18 березня 2020 року на митному посту «Ужгород» правоохоронці затримали вантажівку з лісоматеріалами, які намагались вивезти з України на підставі підроблених документів. Згідно з матеріалами провадження, контрабандна деревина була отримана незаконним способом.

Дії обвинуваченої кваліфіковані за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 201-1 та ч.ч. 2, 4 ст.358 КК України (складання і подальше використання завідомо підроблених офіційних документів та закінчений замах на незаконне переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю заборонених до вивезення необроблених лісоматеріалів).

Досудове розслідування, яке здійснювали слідчі УСБУ в Закарпатській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, завершене. Обвинувальний акт прокурором скеровано до Ужгородського міськрайонного суду, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: