Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті виявили водіїв напідпитку: деталі

На Закарпатті виявили водіїв напідпитку: деталі
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Тячівському, Мукачівському, Виноградівському районах. Ще 5 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Солотвино працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили вночі автомобіль марки «Нива», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великій Копані на Виноградівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У селі Пістрялово вночі працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», на якому не працювали задні габарити. Керував автомобілем місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,82 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще 5 п’яних водіїв задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: