Вхiд на сайт
Авторизацiя

Наймодніші кольори осені 2020 року

Наймодніші кольори осені 2020 року
Експерти модного видання назвали 5 кольорів, які перебуватимуть на піку популярності у новому сезоні. Рекомендуємо на них звернути увагу та обирати речі в магазинах згідно з останніми тенденціями.

Про наймодніші кольори осені 2020 фахівці розповіли у виданні Who What Wear. Їхні оцінки базувались на основі рекомендацій Інституту кольору Pantone та останніх модних колекцій. То ж що ми будемо носити цієї осені – читайте у LifeStyle 24.

Цього сезону експерти рекомендують звернути увагу на нейтральні та приглушені тони, які чудово поєднуватимуться з іншими речима. Від бежевого пальта до темно-синіх джинсів або кремової сорочки на гудзиках – є певні предмети одягу і певні колірні палітри, які просто уособлюють осінь. І Pantone схильний з цим погодитися,
– йдеться у виданні.

Серед цієї палітри варто виокремити кремово-білий, карамельно-бежевий, а також темно-синій і сланцево-сірий. Зокрема, популярністю буде користуватися одяг глибокого помаранчевого кольору.

24 канал
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: