Вхiд на сайт
Авторизацiя

Викрали насос: закарпатські молодики пограбували приватний будинок

Викрали насос: закарпатські молодики пограбували приватний будинок

Працівники поліції встановили причетність до крадіжки двох жителів села Нижнє Солотвино, з них один неповнолітній. За фактом крадіжки розпочато слідство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Працівники кримінальної поліції оперативно встановили крадіїв, які з території приватного домогосподарства у селі Нижнє Солотвино Ужгородського району скоїли крадіжку майна. Повідомлення про злочин до поліції надійшло від мешканки обласного центру.

На місці злочину поліцейські з‘ясували, що з території будинку, в якому наразі ніхто не проживає, викрали електричний прилад для подачі води-водяний насос, який демонтували з колодязя. Також невідомі викрали з дворогосподарства потерпілої металевий мангал.

У ході проведених заходів працівники кримінальної поліції з‘ясували, що до крадіжки причетні двоє місцевих жителів, віком 17 та 19 років. Частину краденого у них вилучено.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена з проникненням. Слідство у справі триває.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: