Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві молода мама з 4 дітьми живе на покинутій дачі

У Мукачеві молода мама з 4 дітьми живе на покинутій дачі
Жінка з неповнолітніми дітьми проживає у покинутому будинку.

27 серпня до управління праці та соціального захисту населення Мукачівської міської ради надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що на одній із покинутих дач, що в районі жіночого монастиря, проживає молода жінка з чотирма малолітніми дітьми.

Діти недоглянуті, худі, часто прогулюються мікрорайоном самі без матері. На дачі відсутні будь-які комунікації.Про загрозу життю і здоров’ю дітей одразу було повідомлено службу у справах дітей Мукачівської міської ради, ювенальну превенцію, а також патрульну поліцію України.

Висловлюємо заявникам щиру подяку за чітку громадянську позицію, за супроводження до місця проживання жінки і допомогу в пошуку трьох малолітніх дітей. Адже після приїзду з’ясувалося, що троє старших дівчаток віком до 10 років самовільно покинули дачу і їхнє місце перебування невідоме. З матір’ю перебував лише наймолодший дворічний син. Стан дитини незадовільний. Хлопчик брудний і голодний.

Зважаючи на обставини, довелося в екстреному порядку доправити дітей до медичного закладу. Наразі, готуються різні запити до низки установ для з’ясування обставин, які підштовхнули жінку до ризикованої мандрівки Україною. Адже сім’я зареєстрована у Полтаві.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: