Вхiд на сайт
Авторизацiя

Правоохоронці виявили нетверезих водіїв: 4 з них керували без водійських посвідчень

Правоохоронці виявили нетверезих водіїв: 4 з них керували без водійських посвідчень
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Воловецькому, Великоберезнянському районах. Ще одного п’яного водія виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У селі Мала Добронь на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили вночі автомобіль марки «BАЗ-2107», який робив незрозумілі маневри.

За кермом перебував житель сусіднього села Велика Добронь. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,71 проміле алкоголю.

На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Малому Березному працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки.

Керував автомобілем місцевий житель без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У селі Верхні Ворота працівники групи реагування патрульної поліції Воловецького відділення зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2106», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення та керував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Транспортний засіб затримано на спецмайданчик поліції.

У місті Мукачево працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2109» в технічно несправному стані. За кермом перебував житель села Бабичі Мукачівського району в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Автомобіль вилучили на штрафмайданчик поліції.

Ще одного нетверезого водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: