Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чи дотримуються протиепідемічних вимог водії громадського транспорту перевірила сьогодні патрульна поліція

Чи дотримуються протиепідемічних вимог водії громадського транспорту перевірила сьогодні патрульна поліція
Закарпатські патрульні проводять перевірку дотримання протиепідемічних вимог водіями, які здійснюють пасажирські перевезення в області - повідомляють на Facebook сторінці патрульної поліції.

Нагадаємо: у зв’язку з різким поширенням COVID-19 на території області, було посилено протиепідемічні заходи, зокрема на пасажирським перевезеннях. Наразі перевезення здійснюються у такий спосіб:
— якщо маршрут відправлення здійснюється з помаранчевої зони (району) до жовтої або зеленої, завантаженість транспортного засобу має складати 50 % сидячих пасажирів;
— у разі відправлення із жовтої чи зеленої зони (району) до помаранчевої — завантаженість має бути відповідно до кількості сидячих місць (за умови заборони зупинки чи посадки в помаранчевій зоні)

Закликаємо всіх громадян неухильно дотримуватись карантинних обмежень! Дотримуйтеся правил та норм, встановленими задля подолання COVID-19.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: