Вхiд на сайт
Авторизацiя

Місцеві вибори: у міськраді Ужгорода розповіли про зміну місця голосування

Місцеві вибори: у міськраді Ужгорода розповіли про зміну місця голосування

31 особа на сьогодні змінила місце голосування на місцевих виборах 2020 року на Ужгород. Про це повідомляють у відділі ведення Державного реєстру виборців Ужгородської міської ради, інформує пресслужба міськради. Зокрема, зареєстровано 11 електронних заяв та 20 паперових. Крім того, 12 містян голосуватимуть не в Ужгороді.

Більшість тих, що обрали Ужгород місцем голосування – закарпатці, значно менший відсоток – мешканці інших областей. У переліку – й особи, які на період написання заяви не мали виборчої адреси, але встановили її за місцем фактичного проживання. У відділі ведення Державного реєстру виборців зазначають, що наразі трудові мігранти і внутрішньо переміщені особи не поспішають змінювати виборчу адресу.

А зробити це можна до 10 вересня включно, подавши:

· електронну заяву на зміну виборчої адреси (перегляньте відеоінструкцію https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=3156554994424825);

· особисто письмову заяву до відділу ведення Державного реєстру виборців Ужгородської міської ради;

· уповноважити іншу особу подати паперову заяву (потрібен пакет документів, серед яких і доручення);

Як ми вже повідомляли, із 1 липня в Україні запрацював новий алгоритм, згідно з яким виборці можуть змінити виборчу адресу. Із 24 липня жодних документів, що підтверджують місце фактичного проживання виборця, додавати до заяви не потрібно.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: