Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нові технології стоматології: не боляче, безпечно, ефективно

Нові технології стоматології: не боляче, безпечно, ефективно


У XXI столітті людство змогло реалізувати мрію предків: лікування зубів більш не є тортурами і не загрожує ускладненнями. Мережі клінік «Оксфорд-Медікал» https://oxford-med.com.ua/services/stomatology/ обладнані новітніми апаратами для діагностики, високоточного і ефективного лікування і протезування, рішення естетичних проблем пацієнтів.

3D діагностика



Лікарі клініки вивчають стан зубів пацієнта внутріоральною камерою, роблять радіовізіографію з виведенням інформації на монітор. В особливих випадках на місці проводиться панорамний знімок щелепи ортопантомографом і детальне вивчення стану кісткової тканини комп'ютерним томографом.
Нові технології стоматології: не боляче, безпечно, ефективно

Імплантація


Як правило, молодим пацієнтам після видалення зуба лікарі відразу проводять одноетапну моментальну імплантацію: слідів видалення зуба оточуючі не помітять. У більш складних випадках застосовується класична двоетапна імплантація з застосуванням новітніх технологічних систем американських, німецьких, южнокорейских брендів.

Синус-ліфтинг


При дефіциті кісткової тканини нещодавно лікарі відмовляли пацієнтові в імплантації, доводилося застосовувати класичні методики з бюгельними протезами і мостами. Тепер проводиться операція синус-ліфтингу, в ході якої хірург заповнює дефіцит кісткової тканини і одночасно встановлює титановий стрижень імпланта.

Сапфірові брекети


У клініці лікують всі види прикусу, дистопію та відновлюють нормальну щільність зубів. Металеві та керамічні системи поступово витісняються прозорими кристалами штучно вирощених сапфірів. Такі брекети практично непомітні і не фарбуються вином і соками.

Vector-терапія


Для лікування пародонтиту застосовується ультразвуковий скайлер Vector Durr Dental. Ультразвук м'яко і без неприємних больових відчуттів видаляє зубні відкладення, що дозволяє запобігти захворювань на ранніх стадіях.

Мікроскоп


Лікар більше не дивиться в рот пацієнтові. Для цього є мікроскоп, який збільшує зображення в 40 разів. Це допомагає дантиста виявити мікротріщини, точно пройти канал і з мінімальними втратами здорової тканини ліквідувати наслідки карієсу і пульпіту.

Лазерне відбілювання


Інноваційний лазерний апарат Beyond за 40 хвилин відбілює емаль на 5 тонів без застосування шкідливих інфрачервоних променів і абразивних засобів. Ефект відбілювання при належному догляді та зберігається до 2-х років.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: