Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгород потрапив у помаранчеву зону: що це означає для міста (ВІДЕО)

Ужгород потрапив у помаранчеву зону: що це означає для міста (ВІДЕО)
Ужгород наразі у помаранчевій зоні із короновірусного епідзонування, яке прийняте в Україні.

Проте, з такими щоденними темпами поширення місто має усі шанси за тиждень-другий потрапити до червоної зони. А це значить –відміна транспортного сполучення, закриття дитячих садків, які лише відкрились та інші суворі обмеження.

"Дійсно ми стурбовані тим, як розвивається епідемічна ситуація в місті Ужгород протягом останніх двох – трьох тижнів, тому що із наприклад зареєстрованих 83 випадків, котрі ми мали на сьогодні, то майже четвертину це дало Ужгород, на жаль, на разі місто Ужгород утримує такі сумнівні лідерські позиції, як по показникам захворюваності, котрі майже у двічі перевищують середні по області. Якщо по області хворіє 504 на сто тисяч, то в Ужгороді таких осіб 949", зазначає Вікторія Тимчик, епідеміолог Закарпаття.

Більше у сюжеті від Uzh Inform:


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: