Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді школяр ліпить героїв для передвиборчого мультфільму (ВІДЕО)

В Ужгороді школяр ліпить героїв для передвиборчого мультфільму (ВІДЕО)
Багатосерійний передвиборчий мультфільм з пластиліновими героями покажуть 20 серпня в Ужгороді, нова серія виходитиме щотижня до виборів.

За словами аніматорки мультфільмів Владислави Мазур, готують 8 серій, кожна з яких триватиме півтори хвилини.

Ужгородський школяр Адріан Бреза, який ліпить із пластиліну фігурки до мультфільму, розповідає, що на ліпку однієї фігурки в нього йде близько години: "Мені дають завдання, наприклад, зліпити якогось дяпсика-чоловічка, я беру і ліплю, як його собі уявляю. Підбираю собі кольори і як він буде виглядати".

В Ужгороді школяр ліпить героїв для передвиборчого мультфільму (ВІДЕО)


Аніматорка творчої групи Владислава Мазур знімає кадри для мультфільму на фотоапарат. За її словами, процес доволі трудомісткий, адже фігурки потрібно виставити, сфотографувати: "Люди думають що це все відео, насправді, це кілька тисяч фотографій, які складаються щосекундно в кадри, які потім треба грамотно змонтувати і грамотно озвучити".

Сценарист мультфільму Сергій Микита розповів, що мультфільм має бути просвітницький і має розказувати про передвиборче право, але в ігровій формі.

"Там кожен зможе побачити якогось персонажа, або політика, або себе, або свого сусіда. Ми хочемо, щоб був зріз суспільства у цьому мультику".

Більше у відео від Суспільне Закарпаття:



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: