Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські поліціянти затримали у Нижніх Воротах чоловіка, що перевозив нелегалів

Закарпатські поліціянти затримали у Нижніх Воротах чоловіка, що перевозив нелегалів

Чотирьох громадян іншої держави з ймовірно недійсними документами, виявили у авто 40-річного українця. Чоловіка зупинили поліцейські на посту у Нижніх Воротах. Наразі у справі розпочате досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Закарпатські поліцейські спільно з патрульними здійснювали профілактичні заходи на межі області. Під час огляду зупиненого для перевірки автомобіля «Volkswagen Borа», працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми виявили у авто чотирьох іноземців. Як з’ясувалося, строки дії документів, які наявні у чоловіків, вичерпані. А отже, законних підстав для перебування в Україні у них немає. Крім того, сам водій керував автівкою у стані наркотичного сп’яніння. Це засвідчили відповідні тести. На чоловіка було складено адмінматеріали за статтею 130 КУпАП, тобто керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Відносно ж пасажирів автомобіля, то найближчим часом їх буде видворено за межі країни. У справі вирішується питання про початок розслідування за статтею 332 Кримінального кодексу України, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: